FöreningsförsäljningBehöver laget, klassen eller föreningen pengar till nästa resa?

Med GP Batteries kan ni sälja laddningsbara batterier, powerbanks och belysning - någonting som alla hushåll behöver! Tjäna pengar till idrottslaget, föreningen eller skolklassen och var med oss i kampen att göra vår planet lite grönare. Vår målsättning är att få alla människor att byta till uppladdningsbara batterier. Detta är bättre för plånboken och bättre för miljön. Kom igång med er försäljning redan idag och tjänar pengar till laget eller klassen.

 

Starta er försäljning redan idag!

Att starta er försäljning är enkelt. Här förklarar vi i fyra enkla steg hur det går till när ni vill börja sälja våra produkter. Har du frågor kan du alltid skicka ett mejl till info@gpbmnordic.se så hjälper vi dig. Anmälan till vår föreningsförsäljning sker via mejl till info@gpbmnordic.se.

 


 

» Beställ katalogen

Få kataloger och beställningslistor till alla som ska vara med och sälja. Utse en kontaktperson som ansvarar för att dela ut material och samla in betalningar.

 

Beställ katalogen nu

» Börja sälja

Sälj till vänner, bekanta, släktingar, grannar och andra som är intresserade av miljövänliga, prisvärda och bra produkter från GP. Ni sammanställer er försäljning och kan redan då se hur mycket ni tjänat.

» Beställ varor från oss

Skicka beställning till GP. Själva försäljningen pågår ungefär 3–4 veckor. När kontaktpersonen samlat ihop och granskat beställningarna skickar han/hon ordern till GP. Vi skickar varorna till en adress eller ett utlämningsställe. Med er order skickas fakturan med 30 dagars kredit.

» Leverans till era kunder

Leverera till era kunder och ta betalt. Var och en delar sedan ut paketen och tar betalt av sina kunder. Ni redovisar försäljning och behåller vinsten direkt. Ni är nu klara!

 

 


 

Så mycket tjänar ni

 

Så mycket tjänar ni

Det ska vara lätt att se hur mycket ni tjänar. Laget behåller alltid 40% av det ni säljer för. Se exempel på hur mycket ni kommer att tjäna här.

 

Läs mer

Ladda ner katalog

 

Ladda ner aktuell katalog

Här kan ni ladda hem vår aktuella katalog i pdf-format.

 

Ladda ner

Villkor

 

Allmänna försäljningsvillkor

Här hittar ni våra allmänna försäljningsvillkor.

 

Läs mer

 

FAQ

 

FAQ: Vanliga frågor och svar

Här hittar ni vanliga frågor och svar. Är det något mer ni vill veta. Hör ni av er till vår kundservice måndag till fredag 8.00–17.00 på 031-799 16 00.

 

Läs mer

Miljö och hållbarhet

 

GP Batteries miljöarbete

Att byta till uppladdningsbara batterier gör en enorm skillnad på vår miljö. Tänk bara skillnaden på att tillverka, transportera och återvinna 1 batteri istället för 300 batterier.

 

Läs mer

Produkter - föreningsförsäljning

 

Vårt produkterbjudande

Smarta, miljövänliga och lättsålda produkter. Vi erbjuder olika PowerBanks, uppladdningsbara batterier och laddare.

 

Nedan hittar du de produkter som vi erbjuder i dagsläget!