GP PowerBank Voyage 10000 mAh, FP10, Silver

Riktigt kraftfull bärbar laddare i snygg design som låter dig ladda batteriet på din smartphone och surfplatta, den gör det till och med samtidigt om du vill!

• 10 000 mAh
• Tåligt metallhölje
• Designad med en konkav och en platt sida för att du ska kunna ladda och prata samtidigt.

Alla våra GP PowerBanks är godkända med UN38.3, vilket innebär att du kan använda dem på flygplan. De är också CE-märkta och uppfyller alla EES-krav.

 

Produktinformation

Detaljer

Tänk på all tid du lägger ner på att planera en lång resa. Vad du kanske har glömt är hur du ska ta det där fotot i Grand Canyon, hitta rätt i en nya stad eller ringa hem för att gratulera din mamma på födelsedagen med prylar som ständigt skriker efter mer ström. Som tur är har vi tänkt på detta. Laddarna som är anpassade för ett aktivt liv låter dig vara utan vägguttag i 5 dagar eller mer*

GP PowerBank Voyage 10 000 är en riktigt kraftfull bärbar laddare. Extremt tunn med ett tåligt metallhölje, perfekt lämpad för äventyr långt från vägguttag. Ta med den när du campar eller på flyget för laddning av alla dina prylar. Med en böjd och en platt sida kan du prata och ladda på samma gång. Två USB-portar låter dig ladda en smartphone och en surfplatta samtidigt.


 

Pålitlig och säker laddning

» Inbyggda säkerhetsfunktioner

Överströmsskydd

Om USB-enheten drar för mycket ström från laddaren så kan både din laddare och enhet skadas. För att förhindra detta har alla våra GP PowerBanks ett överströmsskydd som stoppar laddaren, för att hindra den från att bli överhettad eller ta eld.

Övertemperatursskydd

När för mycket ström leds genom batteriet eller under ogynnsamma förhållanden kan laddaren bli överhettad. Därför har vi installerat ett övertemperatursskydd, för att säkerställa att batteriet verkar under säkra förhållanden och undviker alla risker relaterade till överhettning.

Låg- och överspänningsskydd

En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. Våra GP PowerBanks har försetts med en gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren skall hantera, vilket förhindrar batteriskador som orsakas av oväntad strömtillförsel eller överurladdning.

Kortslutningsskydd

När en kortslutning uppstår blir det en snabb och överdriven strömtillförsel som kan orsaka mycket skada på både din enhet och laddare. Om USB-utgången kortsluts så kommer laddaren stoppas för att förhindra att den överhettas eller tar eld.

Stötsäker

Ett fall kan orsaka stor skada på batteriet, vilket i sin tur kan skada både laddaren och USB-enheten. Om du har otur kan det även resultera i att batteriet tar eld eller
exploderar. Därför har GP PowerBank ett skydd som förhindrar batteriskador somkan uppstå efter en stöt eller ett fall.

» Godkänningar

Alla våra GP PowerBanks är godkända med UN38.3, vilket innebär att du kan använda dem på flygplan. De är också CE-märkta och uppfyller alla EES-krav.

 

 

 

 

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer 405090
Laddaren hanterar Smartphones, tablets etc.
Ingång Micro-USB 2A
Utgång USB-A 1A + 2.1A
Anslutningar 2 USB
Färg Silver
Spänning (Volt) 3.7 V
Tillverkningsland Kina
Statistic number 8507600030
Batterityp Li-Po
Kapacitet (mAh) 10000