GP PowerBank Voyage 5000 mAh, FP05, Silver

Kraftfull, portabel laddare med USB-uttag, slimmad design och ett tåligt metallhölje.
• 5000 mAh
• Tåligt metallhölje
• Designad med en konkav och en platt sida för att du ska kunna ladda och prata samtidigt.

Alla våra GP PowerBanks är godkända med UN38.3, vilket innebär att du kan använda dem på flygplan. De är också CE-märkta och uppfyller alla EES-krav.

 

Produktinformation

Detaljer

För livets alla resor

Vardagen kan vara hektisk. Alla fyller sina dagar med olika saker, men vi kan säkert alla komma överens om att ett dygn inte innehåller tillräckligt med timmar. Vi har lyckats lösa ett problem som är både tids- och energikrävande. Med en GP PowerBank anpassad för vardagen kan du ha fulladdade prylar hela dagen och längre (upp till 4 dagar*). Ladda din smartphone, surfplatta, GoPro och andra USB-enheter var du vill, när du vill.

GP PowerBank Voyage 5000 är en slimmad hållbar bärbar laddare med ett tåligt metallhölje. Tunn, lätt och enkel att bära med sig. Med en böjd och en platt sida är den designad för att du ska kunna ladda och prata samtidigt. Laddar en smartphone 2 gånger och en surfplatta upp till 60% på en laddning.kats lösa ett problem som är både tids- och energikrävande. Med en GP PowerBank anpassad för vardagen kan du ha fulladdade prylar hela dagen och längre (upp till 4 dagar*). Ladda din smartphone, surfplatta, GoPro och andra USB-enheter var du vill, när du vill.

 


 

Pålitlig och säker laddning

» Inbyggda säkerhetsfunktioner

Överströmsskydd

Om USB-enheten drar för mycket ström från laddaren så kan både din laddare och enhet skadas. För att förhindra detta har alla våra GP PowerBanks ett överströmsskydd som stoppar laddaren, för att hindra den från att bli överhettad eller ta eld.

Övertemperatursskydd

När för mycket ström leds genom batteriet eller under ogynnsamma förhållanden kan laddaren bli överhettad. Därför har vi installerat ett övertemperatursskydd, för att säkerställa att batteriet verkar under säkra förhållanden och undviker alla risker relaterade till överhettning.

Låg- och överspänningsskydd

En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. Våra GP PowerBanks har försetts med en gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren skall hantera, vilket förhindrar batteriskador som orsakas av oväntad strömtillförsel eller överurladdning.

Kortslutningsskydd

När en kortslutning uppstår blir det en snabb och överdriven strömtillförsel som kan orsaka mycket skada på både din enhet och laddare. Om USB-utgången kortsluts så kommer laddaren stoppas för att förhindra att den överhettas eller tar eld.

Stötsäker

Ett fall kan orsaka stor skada på batteriet, vilket i sin tur kan skada både laddaren och USB-enheten. Om du har otur kan det även resultera i att batteriet tar eld eller
exploderar. Därför har GP PowerBank ett skydd som förhindrar batteriskador somkan uppstå efter en stöt eller ett fall.

 

 

 

 

 

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer 405089
Laddaren hanterar Smartphones, tablets etc.
Ingång Micro-USB 2A
Utgång USB-A 2.1A
Anslutningar 1 USB
Färg Silver
Spänning (Volt) 3.7 V
Tillverkningsland Kina
Statistic number 8507600030
Batterityp Li-Po
Kapacitet (mAh) 5000