Laddningsbara batterier

 

Alltid laddade prylar när du behöver dem

Hela Sverige ska ladda! Med laddningsbara batterier hemma eller på jobbet behöver du aldrig vara utan batterier igen. Att köpa batterier som du slänger efter en användning är krångligt, dyrt i längden och inte så schysst mot miljön.


Att ladda har blivit en del av vår vardag. Vi har under de senaste åren blivit allt mer vana att dagligen fundera över om det finns tillräckligt med batteri i telefonen innan vi somnar, om barnens surfplatta är laddad inför helgens bilresa, eller om datakabeln är med när vi ska jobba hemifrån.

När det kommer till batterier som inte är inbyggda är vi dock mer lata. Vi vet alla fördelarna med att använda laddningsbara batterier. Det handlar både om miljön och vår plånbok. Ändå väljer de flesta engångsbatterier, där vissa till och med slänger dem i papperskorgen. Är inte det lite märkligt?


Joina oss och bli en laddare du med!

Strömlös teknik ska inte hindra dig från att göra det du tycker om. Under parollen "Bli en laddare" sätter vi fokus på hur mycket enklare livet blir när du laddar.


Läs merBra saker att veta om batteriladdning

"Vilka batterier kan jag ladda? Varför laddar inte batterierna ordentligt?" Det finns en del saker som kan vara bra att veta om laddningsbara batterier, som dels gör det enklare att välja batteri och laddare, men som också gör att de håller så länge som möjligt.


Läs mer i vår guideSamla dina förbrukade batterier i Batteriboet

Batteriboet är en lite snyggare och väldigt praktisk box för uttjänta batterier. Det är också huvudrollsinnehavaren i en kampanj för att få Sveriges hushåll att återvinna sina gamla batterier.
 

Läs mer

 

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida