fbpx

Hitta ditt mörker

De flesta blir förvånade om de räknar hur många ficklampor de faktiskt har omkring sig. Varje behov, plats eller sysselsättning har oftast sin egen ficklampa. Verktygslådan, pannrummet, garaget, båten, ryggsäcken eller fiskelådan för att bara nämna några exempel. I vårt breda sortiment finns ficklampor för alla behov, såväl fritids- som yrkesbruk, för att öka tryggheten i hemmet och lampor som förenklar ditt liv ute i naturen och på din fritid.

Vilken lampa passar dig?

Ficklampor

Alla behöver en ficklampa, kanske till och med flera? För visst har man stått där när strömmen har gått och letat febrilt efter en ficklampa? Eller i båten när det börjar skymma på sommarkvällarna? GP har ficklampor för alla situationer du kan hamna i.

Pannlampor

Med en pannlampa får du händerna fria till att gå på äventyr, stora som små. GPs pannlampor passar lika bra till dig som ska ut med hunden, byta däck på bilen eller till dig som rensar fisk efter skymning.

Tillbehör

Oavsett om du jagar eller befinner dig i taktiska situationer, så förser dig eftersökningskitet med den rätta lösningen. Det ska inte vara krångligt att se i mörker. 

Tre olika serier av lampor

GP har tre olika serier med över 30 olika modeller av ficklampor och pannlampor – GPDesign, GP Discover och GP Xplor. Allt för att du ska kunna hitta den lampa som passar dig bäst. 

Användaren i fokus

GP Designs ficklampsserie sätter användaren i fokus. Med genomtänkt funktionalitet och hög kvalitet är ficklamporna designade för vardagsaktiviteter, äventyr och arbeten som ställer höga krav på ljuskällans prestanda och hållbarhet.

För den nyfikne

GP Discovery är pannlampor som är utvecklade för att passa den nyfikne och aktiva, oavsett om det handlar om meck i garaget, att gå ut med hunden, eller en pimpeltur på isen. GP Discovery gör dig ännu friare att gå på stora som små äventyr.

Trygga & pålitliga pannlampor

Xplor är en serie pannlampor för dig som vill kunna röra dig fritt i alla väder, under dygnets alla timmar. Pannlamporna är användarvänliga, har en karakteristisk avskalad design, smarta funktioner och ett starkt stabilt ljus.

Kunskapsbank Ficklampor och Pannlampor

Vill du vara säker på att du köper rätt ficklampa eller pannlampa till just din unika situation? Läs kunskapsbanken och red ut alla frågetecken som kan uppstå när du ska införskaffa en lampa. 

GP Design - ficklampor utvecklade från grunden.

Hitta rätt lampa

Att välja rätt ficklampa och pannlampa kan känns som en djungel. Läs guiden hur du hittar rätt lampa för dina ändamål och gör köpet av en ficklampa lättare.