GP PowerBank Xtreme 20000 mAh, 3C20A, Svart

Extremt kraftfull bärbar laddare, 20 000 mAh, laddar en smartphone ca 10 gånger på en laddning. Perfekt för dig med många USB-prylar, ett stort teknikintresse, för dig som reser mycket eller är intresserad av friluftsliv.

• Hela 20 000 mAh
• Lämplig för både låg- och högströmsenheter, laddar två enheter samtidigt.
• LED som visar laddstatus.


Alla våra GP PowerBanks är godkända med UN38.3, vilket innebär att du kan använda dem på flygplan. De är också CE-märkta och uppfyller alla EES-krav.

 

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Produktinformation

Detaljer

GP PowerBank Xtreme
A true gamer never stops

Oavsett vad ditt största intresse är så kommer vår mest kraftfulla laddare GP PowerBank Xtreme lösa alla dina batteriproblem, vilket ger dig mer tid att fokusera på det du älskar.

 

GP PowerBank Xtreme 20 000 mAh kan ladda en smartphone upp till 9 gånger på en enda laddning och en surfplatta 2 gånger. Perfekt för teknikintresserade och personer som ofta befinner sig långt från vägguttag. Lämpar sig för enheter med både lågt och högt strömbehov, laddar två enheter samtidigt.


 

Pålitlig och säker laddning

» Inbyggda säkerhetsfunktioner

Överströmsskydd

Om USB-enheten drar för mycket ström från laddaren så kan både din laddare och enhet skadas. För att förhindra detta har alla våra GP PowerBanks ett överströmsskydd som stoppar laddaren, för att hindra den från att bli överhettad eller ta eld.

Övertemperatursskydd

När för mycket ström leds genom batteriet eller under ogynnsamma förhållanden kan laddaren bli överhettad. Därför har vi installerat ett övertemperatursskydd, för att säkerställa att batteriet verkar under säkra förhållanden och undviker alla risker relaterade till överhettning.

Låg- och överspänningsskydd

En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. Våra GP PowerBanks har försetts med en gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren skall hantera, vilket förhindrar batteriskador som orsakas av oväntad strömtillförsel eller överurladdning.

Kortslutningsskydd

När en kortslutning uppstår blir det en snabb och överdriven strömtillförsel som kan orsaka mycket skada på både din enhet och laddare. Om USB-utgången kortsluts så kommer laddaren stoppas för att förhindra att den överhettas eller tar eld.

Stötsäker

Ett fall kan orsaka stor skada på batteriet, vilket i sin tur kan skada både laddaren och USB-enheten. Om du har otur kan det även resultera i att batteriet tar eld eller
exploderar. Därför har GP PowerBank ett skydd som förhindrar batteriskador somkan uppstå efter en stöt eller ett fall.

» Godkänningar

Alla våra GP PowerBanks är godkända med UN38.3, vilket innebär att du kan använda dem på flygplan. De är också CE-märkta och uppfyller alla EES-krav.

 

 

 

 

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer 405098
Laddaren hanterar Smartphones, tablets etc.
Ingång Micro-USB 2A
Utgång USB-A 1A + 2.1A
Anslutningar 2 USB
Färg Svart
Spänning (Volt) 3.7 V
Tillverkningsland Kina
Statistiskt nummer 8507600030
Batterityp Litio ione
Batteristorlek Portable PowerBank
Kapacitet (mAh) 20000

Dokument