fbpx

Batteriexperter sedan 1964

GP Batteries är en komplett batterileverantör med lång erfarenhet av att producera högkvalitativa batterier. Som en av världens största och mest framgångsrika tillverkare av batterilösningar erbjuder vi ett brett sortiment med bland annat alkaliska och laddningsbara batterier, olika typer av knappceller och bärbara laddare för alla prylar som laddas via USB.

Vi har verkat i Norden sedan 1985 och under åren har vi samlat på oss gedigen batterikunskap, både vad gäller produkter och lösningar för enskilt konsumentbehov men också komplexa batterilösningar för industrin.

GP Batteries Internationals

GP Batteries är världens största producent av NiMH-batterier och topp 3 när det kommer till alkaliska batterier. GP Batteries International (GPI) har sitt säte i Hong Kong och representeras av olika partners världen över.

GPBM Nordic

GPBM Nordic ansvarar för försäljning och marknadsföring av GP Batteries i Norden, Italien och Frankrike.

Batterilösningar för industrin och professionella miljöer

GPBM Industry är en heltäckande leverantör av batterier och energilagringslösningar med 30 års erfarenhet av att producera och distribuera produkter med hög kvalitets- och säkerhetsstandard.

Med ett tydligt fokus på hållbarhet och kundanpassning tar vi fram en lämplig energilösning för den unika applikationen.

Bli återförsäljare

Vill du bli återförsäljare av batterier och belysning från GP Batteries? Ansök om att bli återförsäljare på www.gpbmnordic.se eller kontakta oss på info@gpbmnordic.se.