GP LED Twist, spotlight GU10, 3.7W (35W)

GP LED Reflector kan användas på många sätt i hemmet och passar utmärkt både som funktionsbelysning och stämningsbelysning.
• Lumen: 230
• Effekt: 3,7W (motsvarar 35W)
• Livslängd: 15000 timmar
• Sockel: GU10

 

Produktinformation

Detaljer

GP LED reflektorlampa

Mångsidigheten med GP LED reflektorlampor gör att de kan användas i alla rum. Framförallt har de en förmåga att skapa en varm atmosfär med stämningsfulla skuggor. GP LED Reflector kan användas på många sätt i hemmet och passar utmärkt både som funktionsbelysning och stämningsbelysning. Effektiviteten har förbättrats ytterligare. Allt för att spara energi och ge mer ljus.

LED - framtidens belysning
LED-tekniken har ändrat vårt sätt att se och använda lampor. I vårt LED-sortiment har vi bland annat tagit hänsyn till design, färgåtergivning (Ra), färgtemperatur och dimming-funktion. LED-lampor är det mest miljövänliga alternativet på marknaden idag och våra lampor kännetecknas av hög energieffektivitet och lång livslängd.

För att få en korrekt jämförelse mellan LED och andra typer av ljuskällor används lumentalet. Lumen anger hur mycket ljus en rundstrålande lampa avger, desto högre lumen desto mer ljus. Att jämföra wattstyrka när det kommer till LED-lampor kan snarare vara missvisande än hjälpsamt.

En LED-lampa har en livslängd mellan 15 000 och 25 000 timmar, jämfört med glödlampans 1000 timmar. När du ersätter en glödlampa med en LED-lampa ligger energibesparingen i genomsnitt på 80%.

Ljusordlistan:

Watt (W): Anger energiförbrukningen. Däremot anger den inte hur mycket ljus en lampa avger och ska därför inte användas för att jämföra ljusstyrkor.

Lumen (lm): Anger hur mycket ljus en rundstrålande lampa avger. Ju högre lumental, desto mer ljus.

Candela (Cd): Anger ljusflödet i en bestämd riktning och används på reflektormodeller.

Färgtemperatur: Ljusets färgton mäts i Kelvin. Hög färgtemperatur svarar mot blåaktiga färgtoner medan låg färgtemperatur motsvarar rödaktiga färgtoner. En glödlampa motsvarar 2700 K, och är den standard som oftast används i Norden.

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer 472084
Ljusflöde (Lumen) 230
Form Reflektorlampa
Dimbar Nej
Wattage 3,3
Claimed equiv. conventional lamp power (=Watt) 35W
Färgtemperatur (Kelvin) 2700K
Energiklass A+
Livslängd (timmar) 15000h
Spänning (Volt) 0 V
Tillverkningsland Kina
Statistiskt nummer 8543709099
Lampsockel GU10