Video och reklamfilm

 

Våra reklamfilmer

GP Batteries har sedan laddningsbara batterier introducerades på marknaden fokuserat sin marknadsföring på just detta: att ladda batterierna. Oavsett om det handlar om att förenkla laddningen av våra telefoner och surfplattor, eller uppmuntra till att välja laddningsbara batterier i barnens leksaker, till fjärrkontroller och spelkontroller eller i olika verktyg som används i arbetet. Detta märks tydligt i våra reklamfilmer och annonser.

 

GP Batteries har sänt ett flertal reklamfilmer i TV, på Youtube, på utomhusskärmar runt om i landet och i butik hos våra återförsäljare. En återkommande figur är vår maskot Mr. PowerBank, som uppmuntrar dig att ladda alla dina batterier i våra reklamfilmer om GP PowerBank, laddningsbara batterier och batteriladdare. Utöver det hittar du här också filmer på våra ficklampor i GP Designs serie Beam och introduktionsfilmer för den batterdrivna säkerhetslampan GP Safeguard m.m.

 

Du hittar alla våra filmer på YouTube:

 

Till YouTube

 

Mr PowerBank

 


 

 

I FOKUS

GP Design Beam: En prisbelönt serie ficklampor

GP Design presenterar åtta ficklampor i en snygg och säker design med innovativa funktioner, hög standard och avancerad teknik. 2017 fick hela serien det prestigefyllda designpriset Red Dot Award inom kategorin belysningsdesign för sin snygga, funktionella och innovativa design.

 

Se filmen på YouTube


 

I FOKUS

Batteriboet by GP Batteries

Batteriboet – snyggt designade boxar som ska hjälpa svenska hushåll att samla in uttjänta batterier för återvinning. GP Batteries i samarbete med Naturvårdsverket ligger bakom kampanjen, som har som mål att sprida kunskap och minska antalet batterier som hamnar i soporna.

 

Se filmen på YouTube

 

 

 

 

GP PowerBank: Bärbar laddare till alla dina USB-prylar


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Batterier och batteriladdare


 

 

 

 

 

 

 

GP Safeguard: Batteridriven säkerhetslampa med rörelsesensor


 

 

 

 

 

 

 

GP Design Beam: Prisbelönta ficklampor för hobby och yrke


 

 

 

 

 

Alkaliska batterier


 

 

 

LED-lampor