fbpx

Bekymmersfri laddning

En urladdad mobil, sladdar som snurrat ihop sig eller på tok för många laddare till olika prylar. Det finns många saker som kan reta upp dig i vardagen. Låt inte laddningen bli en av dem. På GP vill vi leva ett stressfritt och effektivt liv. Vill du också det?

Sortiment

Powerbanks

Ta strömmen med dig dit du går.

På fjällvandringen, stranden eller festivalen. Det finns otaligt många tillfällen där en powerbank dyker upp som räddaren i nöden. Idag kan du ladda så gott som alla prylar med en powerbank. I vårt sortiment finns dessa ovärderliga strömkällor som passar till just dina elektroniska behov. 

Ladd och sync kablar

Högsta möjliga hastighet.

Med en GP ladd & sync sladd kan du känna dig trygg i att du laddar i optimal hastighet. Hela tre års garanti och en kabel som är testad att tåla över 15 000 bändningar.

Trådlös laddning

Bryt dig fri från väggen.

Helt sladdfri och problemfri laddning. Det blir inte smidigare än så här. Den trådlösa laddningsplattan förser dina prylar med en effektiv laddning och fungerar samtidigt som en smakfull inredningsdetalj. 

Mer om laddning

Laddningen är en del av vår vardag

Vare sig det gäller mobiltelefonen, surfplattan eller en bärbar dator så är dessa beroende av att laddas, ofta på daglig basis. Varför inte se till att göra det på bra och hållbart sätt och se till att dina teknikprylar håller så länge som möjligt. Det är bra både för din privata ekonomi och för miljön. 

Det är här GP vill göra en skillnad. Vi vill erbjuda ett spetsigt sortiment som känns tryggt att köpa. Våra produkter är framtagna på ett miljövänligt sätt och som dessutom har en lång livslängd. Tillsammans ser vi till att minska vårt dagliga klimatavtryck.