fbpx

Säkerhetslampor

Här hittar du ljuskällor som är speciellt framtagna för att öka din och familjens trygghet. Oavsett om du behöver ljus utomhus eller inomhus så har GP lösningar som ökar din trygghet och håller tjuven borta.

Safeguard

GP Safeguard är en batteridriven säkerhetslampa som du enkelt monterar själv, utan att behöva ta hjälp av en elektriker. Känn dig trygg i mörkret ut till garaget, skapa en trygg arbetsplats eller skapa trygghet utanför husbilen på sommarnätterna. 

Snabb installation​

Lampan kan installeras i eller omkring ditt hus, och är perfekt för platser utan tillgång till fasta eluttag. Installationen tar knappt 5 minuter och lampan monteras antingen med skruvar eller med hjälp av medföljande tving.

Egenskaper

– Sladdlös & batteridriven (AA eller C-batterier)
– Tänds automatiskt när rörelse upptäcks i mörkret (PIR-sensor)
– Justerbara ljuspunkter (upp, ner, vänster och höger)
– Räckvidd: 110° / 8 m
– Ljuslägen: ON/OFF/AUTO
– Ljusstyrka: 60 – 260 lm
– Vattentät, IP55
– Batteriets livstid: 300 – 600 dagar*
– Monteras med skruv eller tving (ingår)
– Knapp trycks in för att lossa batterifacket vid byte av batterier

Många användningsområden

Hem och trädgård

Lys upp trädgård, entré och uppfart för att välkomna gäster och avskräcka inkräktare. Mörka gångar, vägen till skjulet eller ut till bilen känns tryggare när området är upplyst.

På arbetsplatsen

På byggarbetsplatsen och i hamnområden kan det vara bra om belysningen enkelt går att flytta runt. Det blir också tryggare för både besökare och arbetare.

Fritid och upplevelser

På semester och utflykter kan batteridriven belysning vara en stor trygghet. Exempelvis utanför husvagnen, stugan i skogen eller tältet på festivalen.

SecurELite

En finurlig säkerhetslampa

En laddningsbar lampa som höjer tryggheten i hemmet och passar för placering i korridorer, hall, pannrum, garage sovrum mm. Den stilrena designen gör den lättplacerad överallt i hemmet.

Den smarta 3 i 1 lösningen gör att du inte bara har en traditionell ficklampa.

Med en inbyggd rörelsesensorn kan använda den som nattlampa i hallen eller på annan mörk plats du vill lysa upp när du kommer nära.
Säkerhetslampan tänds ifall strömmen går vilket gör att den även kan fungera som en guide ut ur din bostad ifall det börjar brinna eller något annat nödläge uppstår.