Snabba leveranser Fria returer Fri frakt över 500 kr

Awesome

sidekicks.

Kraft till alla stora
och små äventyr.

Livet är fyllt av små och stora äventyr, men mest väldigt små. Som att sticka till mataffären eller ta kollektivtrafiken till jobbet. Att komma ihåg att ladda alla sina prylar innan man ger sig iväg glöms ofta bort.

Vad vi erbjuder är laddprodukter som underlättar i vardagen. Oavsett om det är en powerbank eller en riktigt snabb väggladdare så hoppas vi att vi har gjort just ditt liv lite enklare.

OTG lineup

Högsta kvalitét.

Säkra och välkonstruerade powerbanks.

Brett sortiment.

Ett brett sortiment gör att du hittar den modell som passar just dig bäst.

Många färgmöjligheter.

En powerbank är något som du nästan alltid bär med dig. Därför erbjudet vi powerbanks i en mängd olika färger.

GP M2 series orange shadow

55% laddning
på 30 min*

M2 PowerBank laddar din telefon till mer än 55% på bara 30 minuter!  Med sina sex olika säkerhetsfunktioner och sin robusta konstruktion kommer denna powerbank bli din bästa sidekick i många år framåt.

*Baserat på tester där vi laddat en iPhone 12.

T20B ger dig kraft till mer

T20B är en powerbank som är kraftfull nog att ladda en laptop. När man dessutom lägger till att den stödjer PD laddning på hela 65W och 27W QC4+ kompabilitet så får du en av de snabbaste powerbanksen på marknaden idag. Trots att den har hela 20 000 mAh så känns den varken stor eller klumpig. Enkel att ta med vart du än är på väg.

Jollyroom
4.7/5
Inet
5/5
405184

GP väggladdare GaN PD 65W

GP GaN PD 65W Charger låter dig ladda upp till tre enheter samtidigt. Den är nästan hälften så liten som en traditionell laptop-laddare men genererar ändå hela 65W. Perfekt att ha med sig på semestern eller i arbetet – och det ingår även extra reseadaptrar.

405186 e
Website Graphics Climte

Laddningen är en del av vår vardag.

Vare sig det gäller mobiltelefonen, surfplattan eller en bärbar dator så är dessa beroende av att laddas, ofta på daglig basis. Varför inte se till att göra det på bra och hållbart sätt och se till att dina teknikprylar håller så länge som möjligt. Det är bra både för din privata ekonomi och för miljön.

Vi vill göra skillnad.

Vi vill erbjuda ett sortiment som känns tryggt att köpa. Våra produkter är framtagna på ett miljömedvetet sätt och som dessutom har en lång livslängd. 

Tillsammans ser vi till att minska vårt dagliga klimatavtryck.