Snabba leveranser Fria returer Fri frakt över 500 kr

Power for good

Vad vi på GP sysslar med handlar om kraft i alla dess former. Förutom att erbjuda schysta produkter, vill vi vara en positiv kraft i människors vardag, att få människor som dig att känna att vardagen blir lite enklare för att GP finns.

Precis som en bra sidekick ska vara. 

Vi samarbetar med Godsent

Det är långt ifrån alla som kollat på E-sport men en sak är säker. Det är STORT, det är kul och det är här för att stanna. GP har inlett ett samarbete med E-sportlaget Godsent för att vi vill stödja denna växande sport. Spännande är bara förnamnet.

F brand Godsent

1,2 miljarder människor lever just nu i energifattigdom.

De som drabbas hårdast är människor i avlägsna byar utan fast elnät, där tillgång till elektricitet är minimal eller helt obefintlig. TRINE arbetar för att minska energifattigdom och har sedan starten försett hundratusentals människor med ren energi från solen.

Återvinn batterier på ett kul sätt​

Detta är det enklaste och roligaste sättet att återvinna dina batterier.

Panta dina förpackningar med Bower appen.​

GP har inlett ett samarbete med appen Bower. Om du är medlem i Bower så får du poäng/pengar för att återvinna dina produktförpackningar. Allt från mjölkförpackningar till förpackningen till skruvdragaren kan du återvinna och få poäng för.

GP stödjer Aktiv Skola

Många av oss har barn som vi skickar till skolan varje dag. Att de har det tryggt och bra där är något av det viktigaste vi kan ge barnen. Därför stjödjer vi Aktiv Skola.

Det går visst att resa med barn.

Vi sponsrade två mammor som ville bevisa att det går att resa miljösmart på cykel genom Norge med småbarn.