Snabba leveranser Fria returer Fri frakt över 500 kr

En sidekick du kan lita på.

Vad gör en bra sidekick? Svaren är förstås många men för oss så är en sidekick någon man kan lita på finns där när man behövs, och kanske hjälper till att underlätta ens liv i vardagen. Helt enkelt någon som gör livet lite mindre komplicerat och bekymmersfritt.

Tre anledningar att välja
GP som din sidekick.

Högsta kvalitet

GP har ett av Kinas modernaste testlabb som är erkänt av mer än 90 internationell instanser. Här hårdtestar vi alla produkter innan lansering för att säkerställa våra högt ställda kvalitétskrav. 

Vårt miljöarbete

På GP är vi stolta över både vårt miljö och etiska ansvar vi tar i vår produktion av våra produkter. Bland har vi UL godkänd produktion och erkänt duktiga på att ta hand om våra medarbetare i hela ledet.

Hur vi gör gott

Vi väljer alltid att försöka skapa en bättre värld. Här kan du läsa mer om vad vi gör för att bidra till en grönare morgondag.

GP Products feather

Batteriexperter
sedan 1964

GP Batteries är en komplett batterileverantör med lång erfarenhet av att producera högkvalitativa batterier. Som en av världens största och mest framgångsrika tillverkare av batterilösningar erbjuder vi ett brett sortiment med bland annat alkaliska och laddningsbara batterier, olika typer av knappceller och bärbara laddare för alla prylar som laddas via USB.

Vi har verkat i Norden sedan 1985 och under åren har vi samlat på oss gedigen batterikunskap, både vad gäller produkter och lösningar för enskilt konsumentbehov men också komplexa batterilösningar för industrin.

Kraft till det
du gillar mest.

Vårt slutgiltiga mål är att du ska få kraft av våra produkter oavsett vad du hittar på under dagen.
Att vi finns där och gör din dag lite bättre och mindre bekymmersfri.

Vill du bli återförsäljare?

Vill du bli återförsäljare av batterier och belysning från GP? 
Ansök om att bli återförsäljare på www.gpbmnordic.se eller kontakta oss på info@gpbmnordic.se.