Snabba leveranser Fria returer Fri frakt över 500 kr

Vi SKA vara
bäst på miljö.

Alla behöver vi batterier, de finns runt omkring oss hela tiden och vi använder batteridrivna produkter varje dag. Att gå tillbaka till en värld utan batterier är otänkbart. Det är därför extra viktigt att vi har koll på exakt hur de tillverkas och återanvänds.

Några av våra miljöprojekt

Hållbar produktion

Att minimera avfall är ett av GP´s främsta fokusområden. Vi har arbetat mot målet att ha en nollvision när det kommer till hur mycket avfall som slängs när vi framställer våra batterier. Vi har undersökt allt, återanvändning, kompostering, kemisk nedbrytning och förbränning av allt avfall som bildas under framställning av batterier.

Det gröna batteriet

Vi söker hela tiden efter olika sätt att använda återanvändningsbara material i våra batteriprodukter. Vi är den första batteriproducenten i Kina som har en UL Environmetal Claim Validation (ECV) för återvunnet material (UL ECVP 2890) och flertalet av våra laddningsbara batterier innehåller minst 10% återvunnet material.

Miljövänliga förpackningar​

Förutom produkterna själva så söker vi på GP aktivt efter sätt som vi kan göra en positiv påverkan. Vad sägs om förpackningar som är 100% återvinningsbara och helt plastfria? Det tycker vi är grymt i varje fall och kommer inom en snar framtid ha genomfört på samtliga av våra produkter.

Vad gör vi mer?

Mood Bower

Panta alla förpackningar

GP har startat ett samarbete med Bower-appen. Det gör att du får extra poäng/pengar när du

Mood Batteriboet

Återvinn batterier på ett kul sätt

Detta är det enklaste och roligaste sättet att återvinna dina batterier. Mer om batteriboet kommer snart.

Mood Trine

Minska energifattigdomen

Vi investerar i Trine vilka har som mål att minska energifattigdomen i världen.