Snabba leveranser Fria returer Fri frakt över 500 kr

Panta dina förpackningar

Bower Logo Digital Horizontal White 1
nara bower 4

En grönare morgondag

Vi på GP Batteries vill bidra till en grönare morgondag och uppmuntra fler människor att återvinna både våra produkter och förpackningar. 

Därför lanserar vi utmaningen “en grönare morgondag”, där vi donerar 10 SEK per skannad GP Batteries-förpackning till organisationen: Vi Skogen.  Utmaningen är aktiv fram till den 5/10.

Hjälp oss att både minska och återanvända resurser och stöd samtidigt organisationen.

Kan vi tillsammans slå förra året?
Hjälp oss återvinna fler förpackningar!

Vi tycker att hållbarhet i hela kedjan är viktigt, även när produkten från oss på GP har landat hemma hos dig. Därför vill vi uppmuntra fler att återvinna våra förpackningar på rätt sätt! Under 2023 har vi som målsättning att öka det totala antalet scannade GP förpackningar i Bower-appen från 2 100 st år 2022, till 3 000 i år. 

Börja använd Bower-appen idag du också och se till att materialet från förpackningar tas till vara på och återvinns rätt, samtidigt som du blir belönad! Bli en del av den positiva förändring vi kan göra tillsammans genom att återvinna och återanvända resurser, en scanning i taget.

Totalt pantade förpackningar 2023: 1930 st

nara bower 2

Panta dina förpackningar med Bower appen

Tillsammans med Bower gör vi det både roligt och belönande att återvinna dina GP förpackningar. Visst låter det nästan för bra för att vara sant?
Det är det inte. 

Materialinsamlingen behöver öka och nu kan vi äntligen belöna våra konsumenter för att de hjälper oss bli bättre. Ladda ner Bower appen. Tillsammans gör vi skillnad!

Så här fungerar det

Återvinn och belöna dig själv. Ladda ner appen via google play eller app store.

pre scan

1.

Scanna och sortera dina förpackningar hemma.

carrying

2.

Gå till din närmaste återvinningsstation.

scan package

3.

Bekräfta att du är där och bli belönad.