Snabba leveranser Fria returer Fri frakt över 500 kr

favicon

GP Batteries international

GP Batteries är världens största producent av laddningsbara NiMH-batterier och topp 3 när det kommer till alkaliska engångsbatterier. GP Batteries International (GPI) har sitt säte i Hong Kong och representeras av olika partners världen över.

Företagsinformation

GP International Limited utvecklar, tillverkar och marknadsför batterier och batterirelaterade produkter. Som en del av Gold Peak Group i Hong Kong så har GP snabbt expanderat till att bli en av världens största tillverkare av primärbatterier och laddningsbara batterier. Idag har vi en komplett serie batteriprodukter till både industri och återförsäljare av konsumentprodukter.

GP tillverkar sina produkter i Kina, Vietnam och Malaysia med support och marknadskontor runt om i Asien, Europa och Nord Amerika. Vi anställer ungefär 6 000 människor runt om i världen och har en golvyta på ca. 260 000 m2.

Earth

Vi på GP jobbar hårt för en grönare morgonadag.

Vi delar alla på samma jordklot och vi andas samma luft. Därför vill vi minimera den miljöpåverkan vi åstakommer med vår produktion. Nya moderna fabriker, schysta arbetsvillkor och kvalité är bara några av de initiativ vi skapat för att GP ska vara en positiv kraft i världen.