Snabba leveranser Fria returer Fri frakt över 500 kr

Prisbelönta ficklampor för dig med höga krav

GP Designs prisbelönta ficklampor sätter dig som användare i fokus. Med genomtänkt funktionalitet och hög kvalitet är ficklamporna designade för vardagsaktiviteter, äventyr och arbeten som ställer höga krav på ljuskällans prestanda och hållbarhet.

GP Design Reddot white
GP Design Reddot 2021 white

Skapade för hård användning

Samtliga ficklampor från GP Design är tillverkade i anodiserad flygplansaluminium som gör dem extremt slitstarka, slagtåliga och anpassade för att prestera väl i i många olika situationer, även i tuffa industriella och professionella miljöer. 

Ficklamporna har vattenavvisande egenskaper (IPX4), vilket gör dem lämpade för användning i regn, men inte nedsänkt i vatten.

450056

Konstruerad från grunden med DIG i fokus

Att konstruera en ficklampa från grunden kräver stor kunskap och tålamod. De krav vi ställde på ficklampans funktion och användning tvingade oss att tänka på varje liten detalj. 

Resultatet är ficklampsserien Beam – ficklampor i absolut toppklass som tål hård använding i alla väder och förhållanden.

Kom åt ficklampans alla funktioner med en hand

Den patenterade, tvådelade knappen är karakteristisk för GP Design serien och gör att du kommer åt ficklampans alla funktioner med tummen.

Tålig konstruktion

Kroppen är skapad av flygplansaluminium vilket gör den extremt tålig och hållbar.

Full kontroll på ljuset

Den utmärkta ergonomin samt den avancerade teknologin gör att du alltid har bra kontroll på ljusflödet.

GP Design ficklampor

Tips: För att ytterligare förlänga batteritiden, komplettera med en powerbank

GP Design Reddot white
GP Design Reddot 2021 white

GP Design flerfaldig prisbelönad

GP Design ficklampor har vunnit det prestigefyllda designpriset Red Dot Award två gånger. 2017 fick hela serien 1:a plats i kategorin Belysningsdesign för sin snygga, funktionella och innovativa design. 2019 van våra två modeller PSR51 och PSR52 priser för best in class.