fbpx

GP ReCyko Everyday Batterier

ReCyko Everyday laddningsbara batterier har designats för ett vardagligt användande – oavsett om det är för prylar som drar mycket eller lite ström. Dessa små gröna vardagshjältar har en hög prestanda och en lång livslängd. Helt enkelt en fullgod ersättare till engångsbatteriet. 

Du slipper köpa nya samtidigt som du är miljösmart.

Hade vi i Sverige valt att bara köpa uppladdningsbara batterier och laddat upp dem hundra gånger hade vi minskat utsläppen med 6700 ton koldioxidekvivalenter. Det är en ansenlig mängd som motsvarar utsläppen från 925 bilresor jorden runt.
GPReCyko-everyday-girl1

Bättre än någonsin.

GP lanserade laddningsbara batterier i Sverige på 90-talet. Med alla cd-spelare och mp3-spelare på marknaden då, var efterfrågan stor. Dock var inte kvalitén på laddningsbara batterier inte i närheten lika bra som de är i dag och tyvärr kvarstår en del myter från den tiden. Med ReCyko kommer du inte märka någon större skillnad mellan laddningsbart och engångsbatterier. Istället sparar du pengar, tid och gör en god gärning för miljön genom att gå med i vår laddningsbara revolution.

94% återvinningsbar

GP ReCyko batteriet är skapat med mer än 10% återvunnet material och hela 94% av batteriet, inklusive förpackning är återvinningsbart. Bra va?

94% återvinningsbar​

Bra grejer kräver bra batterier

Lång livslängd

Garanterad att hålla i upp till 500 laddningar.

Redo att använda

GP ReCyko är laddat vid köp och redo att användas.

Låg självurladdning

80% av kapaciteten kvarstår efter ett års lagring

Fungerar i extrema temperaturer

Fungerar i temperaturer från -20°C till 50°C

Spara pengar

Ersätt tusentals engångsbatterier och spara pengar.

Miljövänlig

ReCyko batterier är gjord av 10% återvunnet material, och över 94% av hela förpackningen kan återvinnas.

Komplett utbud av laddningsbara batterier

Ett komplett utbud av hållbara, miljövänliga batterier som finns i olika kapacitet och storlekar för att driva alla dina enheter.

AAA

AA

C

D

9V

Allt var inte bättre förr

90-talet hade sina ljusglimtar som Buffalo-skor, Date-parfymen och hockeybilder. Laddningsbara batterier blev dock aldrig någon riktig hit. Men mycket har hänt sedan dess. Hållbarheten har ökat, materialet är miljövänligare och designen är snyggare. Dessutom sparar du en hel del pengar i det långa loppet med att gå över till laddningsbara batterier.

Så gör din plånbok, miljön och dig själv en tjänst och gå med i GP:s laddningsbara revolution.