Snabba leveranser Fria returer Fri frakt över 500 kr

Tre saker som säkerställer kvalitén.

Samtliga av våra produkter är rigoröst testade, noggrant dokumenterade och skapade för att tåla den hårdaste möjliga användningen. Ingen ska någonsin bli besviken över att en GP produkt inte håller vad den lovar. Vi ser även till att produkten ligger bra i pris, känns motiverad och har den höga kvalité som GP står för.

GP quality king 1

1.

Product comliance

Säker tillverkning

Som ett ledande varumärke inom konsumentbatterier ser vi på GP till att det är säkert att använda våra produkter genom att följa strikta säkerhetsstandarder och rutiner.

2.

Laboratorietjänster

GP:s kvalitétscenter är strategiskt placerade i Kina, Singapore och Hong Kong och något vi är väldigt stolta över. Både laboratorierna i Kina och Singapore är erkända av över 90 länder under ILAC-MRA (Laboratory Accrediation Cooperation-Mutual Recognition Agreement).

Laboratory testing

Also included

*Record as at end-2016.

3.

Systemcertifikat

För att kunna möta marknadens allt högre krav vad gäller säkerhet och miljö ser vi till att ha alla nödvändiga certifikat. GP erhåller följande certifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, SA8000 samt de tre vi valt att belysa nedan:

System certification

Global Security Verification (GSV)

Säkerhet är betydelsefullt. Vår GSV certifiering i varumärkeskedjan säkerställer att lasten är tryggad och skyddad mot terroristhandlingar och motverkar illegal trafficking.

ISO26000 Socialt ansvar

Vi tar ansvar både socialt och miljömässigt med vår implementering av ISO 26000. Detta betyder att vi arbetar på ett schyst sätt och hela tiden tänker på att verka gott för ett hållbart samhälle.

ISO17025 - Testning och kalibrering

Våra laboratorier i Kina och Singapore är certifierade med ISO 17025 vilket är den generella certifieringen för bevisad kunskap inom testning och kalibrering. Vi ger alltid den mest pålitliga och kompententa servicen möjligt till våra kunder.